regressie-hypnotherapie
homekennismakingwerkwijzetherapieenergiemassagecursussenlinksContact
de therapie

REGRESSIE

In deze therapie gaat men ervan uit dat de oorzaak van een probleem meestal ontstaan is in één of meer traumatische ervaringen in het verleden die onverwerkt zijn gebleven. Traumatische ervaringen die niet voldoende verwerkt zijn worden in het onbewuste vastgehouden. Het gevolg is dan dat de onverwerkte (pijn, verdriet, woede, teleurstelling enz.) wordt opgeslagen in de cellen van het lichaam, waardoor dit later tot ernstige fysieke en psychische klachten kan leiden. Deze onverwerktheden blokkeren dan het leven dusdanig dat het moeilijk wordt om nog van jezelf en van het leven te houden. Het leven wordt geregeerd door onbewuste conclusies en overtuigingen die zijn ontstaan tijdens een trauma, vaak herkenbaar door ongewilde patronen die moeilijk veranderd of losgelaten worden.
We gaan overleven in plaats van leven!

In regressie gaan is teruggaan in de tijd door middel van trance. De trauma’s kunnen zich in verschillende gebieden bevinden. In het nabije verleden, de jeugd, in de baarmoedertijd in een vorig leven, of in een tussenbestaan. Als we bij de oorzaak zijn gekomen kan het eindelijk worden verwerkt en geaccepteerd. Er ontstaat duidelijk inzicht, en de heling/genezing is begonnen waardoor de klachten kunnen verdwijnen. Alles kan als een legpuzzel weer in elkaar vallen en dan kom je weer in je oorspronkelijke levenskracht.

REINCARNATIE

Vaak lijken de oorzaken veel verder te liggen dan het huidige leven. In dat geval kunnen ervaringen bovenkomen uit een vorig leven, waar de ziel in een ander lichaam zetelde. Het onbewuste van de cliënt, waarin de ervaringen liggen opgeslagen laat deze ervaringen naar boven komen die essentieel zijn voor heling en die inzicht verschaffen in o.a. de thema’s en leerstukken in het leven.

HYPNOTHERAPIE

Deze therapievorm is vergelijkbaar met de regressietherapie met dat verschil, dat de trance veel dieper is maar nog steeds zodanig dat je voor een deel met je bewustzijn aanwezig blijft. De diepere vorm van trance wordt gebruikt voor o.a. fobieën, verslavingen en levensbedreigende ziektes. Hiermee krijgt het onbewuste een positieve, andere input waardoor de kwaliteit van het leven vergroot wordt.

WERKWIJZE

De sessies zijn een afwisseling van counseling, lichte- of dieptrance begeleiding en energetische healing.
In de 1e sessie bespreken we op welke manier er het beste gewerkt kan worden. In deze vorm van intake wordt het probleem verduidelijkt, en het doel gesteld. We overleggen wat wenselijk is en in welke vorm de
sessie of sessies gedaan worden.
De trance die ik induceer is een natuurlijk verschijnsel en altijd veilig en vergelijkbaar met het kijken naar een spannende film. Je aandacht is gericht op de film, alles om je heen komt op de achtergrond, maar een deel van je bewustzijn blijft alert en hier aanwezig.Daardoor is er nog gewoon communicatie mogelijk tussen therapeut en cliënt.
Een sessie duurt gewoonlijk 2 uur met een mogelijke uitloop van een half uur.
Voor de sessies gebruik ik soms ook andere methoden om de heling in werking te laten treden, zoals Voice Dialogue, ademhalingstechnieken, visualisaties, Phyllis Krystal-werk (losmaken van negatieve banden in relaties), the Work van Byron Katie of het maken van een reis volgens de Brendan Baysmethode. Alles afhankelijk van wat op dat moment het meest van toepassing is.

ENERGETISCHE HEALING

In sommige gevallen kan een opschoning in het energieveld van de cliënt nodig zijn. Energetische sabotage of blokkades zijn ontstaan door karma, in de familielijn of door energieën van buiten af, die de levenskracht aftappen. Bij deze energetische healing ga ik het hele energetische systeem van de cliënt langs om de blokkades te vinden en inzicht te helpen krijgen over de oorsprong hiervan. Daarna worden ze met toestemming van de cliënt opgeheven zodat het hele leefsysteem weer in balans komt.
Vanuit de weer teruggevonden balans en levensenergie ontstaat er ruimte voor doorstroming en genezing van klachten. Met dit meer paranormale werk wordt ik begeleid door mijn gids uit de lichtrijken.

REIKI volgens het Usuisysteem

Hierbij wordt door middel van handoplegging het lichaam en de geest van de cliënt er toe aangezet om zelf het genezingsproces op gang te zetten en te vergroten.Het geeft diepe ontspanning en een gevoel van vrede, wat de juiste voedingsbodem is voor heling. Bij herhaling over een korte periode, met afbouw is de kans op genezing sterk vergroot. Vooral van toepassing op lichamelijke klachten.
Regelmatig geef ik cursussen en inwijdingen zodat mensen hier zelf mee aan de slag kunnen. Het is een verrijking van je leven en geeft een enorme duw in de goede richting. (Zie cursussen)

VORTEXHEALING

Een energetische geneeswijze met een zeer gerichte dieptewerking.

MAGNIFIED HEALING

Een sterke helingsvorm en een prachtig manier om je bewustzijnsontwikkeling te versnellen. Het ondersteunt en ontwikkeld je ascensieproces en helpt oud karma op heel eenvoudige wijze te transformeren. Het werkt op het lichaam met alle auralagen. Deze helingsvorm is door opgestegen meester Quan Yin naar de aarde gebracht. We werken in cocreatie met haar en de opgestegen meesters geleid door de Goddellijke kracht. Er wordt gewerkt met lichtstralen van een hoge frequentie en ook afstandshealing is hiermee zeer effektief.
Kontaktbehandeling duurt ongeveer 1 uur.
Ik ben gecertificeerd om de Magnified Healing fase 1, fase 3 en de Celebration door te geven in cursussen. (Zie cursussen)

WERKEN MET KINDEREN

Regressietherapie is heel goed toe te passen in het werken met kinderen. Dit gebeurt door middel van spel, tekenen, verhaaltjes en poppen.
Ook energetische healingen worden toegepast. Alles in overleg met de ouders.
De sessies duren maximaal 1 uur.

CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Balance to Personal Power
In 3 weekenden een zeer intensieve, krachtige transformatie, met behulp van bio-energetische oefeningen, beweging ,stem, visualisatie en ademhaling.
In samenwerking met Lucian Lie, therapeut acupunctuur en natuurgeneeskunde.

CURSIS REIKI 1

Je leert dmv handoplegging bij jezelf en anderen helende energie te laten stromen, zodat genezing plaats kan vinden. Er worden een aantal inwijdingen gegeven om het kanaal, waardoor de helende energie uit het universum binnen kan komen, te openen. Cursusduur 1 weekend.

CURSUS REIKI II

Dit is een vervolg op Reiki 1 en mag 3 maanden na Reiki 1 gevolgd worden. Deze cursus geeft een krachtiger en dieper effekt op de genezing, kan voor psychische problemen toegepast worden. Je leert ook om op afstand heling te sturen.

REIKI III

Dit is een inwijding in het masterschap, zodat de cursist zelf de kennis en inwijdingen door kan geven. Vereiste is dat je minimaal 1 jaar aktief bent geweest met het beoefenen van Reiki en meerdere mensen op een regelmatige basis hebt behandeld.
Er wordt bij aanvraag eerst een intakegesprek gehouden en het is tevens nodig een aantal cursussen en oefenavonden te assisteren.

CURSUS MAGNIFIED HEALING FASE 1

Op zeer regelmatige basis geef ik de cursus fase 1. Duur is 2 dagen. Je leert een bekrachtiging die je hele systeem snel in balans brengt en je helpt af te stemmen op de Goddellijke bron van de energie en jezelf en anderen

home