regressie-hypnotherapie
homekennismakingwerkwijzetherapieenergiemassagecursussenlinksContact
cursussen

CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Diverse cursussen meditatie, chakrameditatie, werken met gidsen, lichtwerk-dagen.  Info op aanvraag.

CURSUS REIKI 1

Je leert dmv handoplegging bij jezelf en anderen helende energie te laten stromen, zodat genezing plaats kan vinden. Er worden een aantal inwijdingen gegeven om het kanaal, waardoor de helende energie uit het universum binnen kan komen, te openen. Cursusduur 1 weekend.

CURSUS REIKI II

Dit is een vervolg op Reiki 1 en mag 3 maanden na Reiki 1 gevolgd worden. Deze cursus geeft een krachtiger en dieper effekt op de genezing, kan voor psychische problemen toegepast worden. Je leert ook om op afstand heling te sturen.

REIKI III

Dit is een inwijding in het masterschap, zodat de cursist zelf de kennis en inwijdingen door kan geven. Vereiste is dat je minimaal 1 jaar aktief bent geweest met het beoefenen van Reiki en meerdere mensen op een regelmatige basis hebt behandeld.
Er wordt bij aanvraag eerst een intakegesprek gehouden en het is tevens nodig een aantal cursussen en oefenavonden te assisteren.

CURSUS MAGNIFIED HEALING FASE 1

Op zeer regelmatige basis geef ik de cursus fase 1. Duur is 2 dagen. Je leert een bekrachtiging die je hele systeem snel in balans brengt en je helpt af te stemmen op de Goddellijke bron van de energie en jezelf en anderen heling te geven in zeer korte tijd, waaronder karmahealing. Als je de cursus gedaan hebt, en de bekrachtiging 11 dagen achter elkaar hebt uitgevoerd mag je de cursus doorgeven aan anderen, volgens de geleerde methode.

Magnified Healing fase 3

Na 4 maanden beoefenen van de Magnified Healing en het behandelen van andere mensen mag je Fase 3 volgen.
Deze intensieve cursus duurt 2 dagen Je krijgt veel kennisoverdracht op esoterisch gebied, leert met stralen te werken in samenwerking met de opgestegen meesters en Quan Yin, het scannen en lezen van de auralagen, het lichaam en de blokkades van de cliënt en daarop genezing toe te passen. Afstandshealing is een belangrijk onderdeel hiervan.

OEFENAVONDEN

Op regelmatige basis geef ik oefenavonden voor Reiki en Magnified Healing.
home