regressie-hypnotherapie
homekennismakingwerkwijzetherapieenergiemassagecursussenlinksContact
energie

ENERGETISCHE HEALING

In sommige gevallen kan een opschoning in het energieveld van de cliënt nodig zijn. Energetische sabotage of blokkades zijn ontstaan door karma, in de familielijn of door energieën van buiten af, die de levenskracht aftappen. Bij deze energetische healing ga ik  het hele energetische systeem van de cliënt langs om de blokkades te vinden en inzicht te helpen krijgen over de oorsprong hiervan. Daarna worden ze met toestemming van de cliënt opgeheven zodat het hele leefsysteem weer in balans komt.
Vanuit de weer teruggevonden balans en levensenergie ontstaat er ruimte voor doorstroming en genezing van klachten. Met dit meer paranormale werk wordt ik begeleid door mijn gids uit de lichtrijken.

REIKI volgens het Usuisysteem

Hierbij wordt door middel van handoplegging het lichaam en de geest van de cliënt er toe aangezet om zelf het genezingsproces op gang te zetten en te vergroten.Het geeft diepe ontspanning en een gevoel van vrede, wat de juiste voedingsbodem is voor heling. Bij herhaling over een korte periode, met afbouw is de kans op genezing sterk vergroot. Vooral van toepassing op lichamelijke klachten.
Regelmatig geef ik cursussen en inwijdingen zodat mensen hier zelf mee aan de slag kunnen. Het is een verrijking van je leven en geeft een enorme duw in de goede richting. (Zie cursussen)

VORTEXHEALING

Een energetische geneeswijze met een zeer gerichte dieptewerking.

MAGNIFIED HEALING

Een sterke helingsvorm en een prachtig manier om je bewustzijnsontwikkeling te versnellen. Het ondersteunt en ontwikkeld je ascensieproces en helpt oud karma op heel eenvoudige wijze te transformeren. Het werkt op het lichaam met alle auralagen. Deze helingsvorm is door opgestegen meester Quan Yin naar de aarde gebracht. We werken in cocreatie met haar en de opgestegen meesters geleid door de Goddellijke kracht. Er wordt gewerkt met lichtstralen van een hoge frequentie en ook afstandshealing is hiermee zeer effektief.
Kontaktbehandeling duurt ongeveer 1 uur.
Ik ben gecertificeerd om de Magnified Healing fase 1, fase 3 en de Celebration door te geven in cursussen. (Zie cursussen)

WERKEN MET KINDEREN

Regressietherapie is heel goed toe te passen in het werken met kinderen. Dit gebeurt door middel van spel, tekenen, verhaaltjes en poppen.
Ook energetische healingen worden toegepast. Alles in overleg met de ouders.
De sessies duren maximaal 1 uur.
home