regressie-hypnotherapie
homekennismakingwerkwijzetherapieenergiemassagecursussenlinksContact
 
werkwijze
De sessies zijn een afwisseling van counseling, lichte- of dieptrance begeleiding en energetische healing.

In de 1e sessie bespreken we op welke manier er het beste gewerkt kan worden. In deze vorm van intake wordt het probleem verduidelijkt, en het doel gesteld.  We overleggen wat wenselijk is en in welke vorm de sessie of sessies gedaan worden.

De trance die ik induceer is een natuurlijk verschijnsel en altijd veilig en vergelijkbaar met het kijken naar een spannende film. Je aandacht is gericht op de film, alles om je heen komt op de achtergrond, maar een deel van je bewustzijn blijft alert en hier aanwezig.Daardoor is er nog gewoon communicatie mogelijk tussen therapeut en cliënt.

Een sessie duurt gewoonlijk 2 uur met een mogelijke uitloop van een half uur. Voor de sessies gebruik ik soms ook andere methoden om de heling in werking te laten treden, zoals Voice Dialogue, ademhalingstechnieken, visualisaties, Phyllis Krystal-werk (losmaken van negatieve banden in relaties), the Work van Byron Katie of het maken van een reis volgens de Brendan Baysmethode. Alles afhankelijk van wat op dat moment het meest van toepassing is.

home