regressie-hypnotherapie
homekennismakingwerkwijzetherapieenergiemassagecursussenlinksContact
kennismaking
Na een danscarriÍre kreeg ik door een rugblessure, de keus om een totaal nieuwe weg in te slaan. In de herstelperiode die volgde, werd ik mij bewuster van het proces van heling van lichaam en geest en hoe belangrijk het daarbij is om de dieperliggende oorzaken op te zoeken. Vanaf toen ben ik me meer gaan verdiepen in verschillende alternatieve geneesmethoden, zowel van westerse, als van andere culturen. Ik begon met Sjamanisme, volgde Reikicursussen, Vortexhealing en ben me sindsdien blijven ontwikkelen op dit gebied.

GeÔnspireerd door een aantal spontane regressies besloot ik de opleiding Regressie en ReÔncarnatietherapie bij de SRN Utrecht te volgen evenals modules bij Hypnos, Roger Woolger, Morris Netherton, daarna the Optionmethode, the Blue School en andere workshops op het gebied van psychotherapie, transformatie, genezing en zelfverwerkelijking, zowel nationaal als internationaal.

ik heb de verschillende methodes geïntegreerd en pas ze toe als onderdeel van de therapie. Deze ontwikkeling zet zich voort zodat ik mijn kennis en ervaring door kan geven aan mijn cliŽnten en cursisten.

Fysieke, psychische, relationele klachten zijn niet meer afzonderlijk te benaderen. Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is onze 'Goddellijke' geest die de wereld schept. Genezing wordt heling en heling wordt zelfverwerkelijking, hetgeen een wereld kan creŽren waarin we leven in volle potentie en verbondenheid en elkaar herkennen en erkennen als een schepping van oneindige grootsheid en liefde. Aardeheling, lichtwerk, het leiden van meditatiegroepen, en het begeleiden van mensen in hun ontwakingsproces van bewustzijn, zowel individueel als in workshopverband, zijn een belangrijk onderdeel geworden in mijn werk.

Mijn visie is een goede samenwerking tussen therapeuten, doktoren en specialisten zodat we de hulpvragers een brede ondersteuning in hun genezing kunnen bieden.

Ik heb bijzondere genezingen en transformaties mogen ondervinden en zien gebeuren. De mogelijkheden zijn groter dan we denken, als we durven te denken buiten onze kaders en durven te geloven, als we durven te gaan zoeken naar de oorzaken en als we onszelf durven leren kennen, accepteren en liefhebben.

kennismakingMijn dank gaat uit naar de leiding en oneindige liefde van de Grote Geest, naar al mijn leraren en allen die in mijn leven mij bewust of onbewust hebben geholpen in mijn groeiproces tot het besef dat we allen 1 zijn.


kennismaking